Psicologia en L’ESCOLA

 

La teràpia psicològica en l’escola és una manera d’ajudar els estudiants a millorar el seu rendiment en l’àmbit acadèmic. Les estratègies poden incloure treballar en habilitats d’estudi, gestió del temps, motivació, enfocament, resolució de problemes, habilitats per a gestionar l’estrès i l’ansietat, la millora en habilitats socials, eines per a gestionar els conflictes i habilitats per a afrontar els èxits i fracassos. També pot incloure treballar en l’autoconeixement, l’autoconfiança, l’assertivitat, l’empatia i la resiliència.

Millora el rendiment acadèmic dels estudiants amb teràpia psicològica escolar: estratègies per a habilitats d’estudi, gestió del temps i millora de les habilitats socials

Qui pot beneficiar-se de la teràpia psicològica en l'escola?

Els estudiants.

Quines són algunes de les estratègies que es poden incloure en la teràpia psicològica en l'escola?

Treballar en habilitats d’estudi, gestió del temps, motivació, enfocament, resolució de problemes, habilitats per a gestionar l’estrès i l’ansietat, millora en habilitats socials, eines per a gestionar els conflictes i habilitats per a afrontar els èxits i fracassos.

Quines són algunes de les habilitats que es poden millorar en la teràpia psicològica en l'escola?

Habilitats socials, autoconeixement, autoconfiança, assertivitat, empatia i resiliència.

Quins beneficis pot tenir la teràpia psicològica en l'escola?

Millora del rendiment acadèmic dels estudiants i millora en les seves habilitats socials, autoconeixement, autoconfiança, assertivitat, empatia i resiliència.

Què és la teràpia psicològica en l'escola?

Una manera d’ajudar els estudiants a millorar el seu rendiment acadèmic i les seves habilitats socials, autoconeixement, autoconfiança, assertivitat, empatia i resiliència.

CONTACTA
Benvinguts a CALMA - Centre de Salut Integral. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte, consulta o aclariment, estem aquí per ajudar-te.